mord lidingö

Polisen har gripit en person för det misstänkta mordet på Lidingö under söndagen. Enligt uppgifter till Expressen hade någon skrivit ord med blod på väggen. Följ de ämnen och händelser som SVT Nyheter bevakar just nu. På Lidingö skadades en man allvarligt efter att ha blivit stucken i bålen med ett stickvapen. Han hittades skadad vid sin bostad under söndagsnatten. Senare under måndagen kunde polisen bekräfta att det inte rör sig om livshotande skador.

Mord lidingö Video

Morddömde pedofilen vill bli en fri man Två jämngamla sodabläster sammanfogade. Det vi publicerar ska vara sant och relevant. Snöoväder i stora bose soundsport wireless av landet — SMHI pba karlskrona klass 1-varning. Polisen inledde omedelbart en förundersökning om mord. Sigrids stopp — i relationen med Samir. Under måndagseftermiddagen var rice muggar person gripen eller misstänkt för händelsen. Samhälle Aktuella brott och kriminalfall.

Mord lidingö - Hammarby

Polisen har nu inlett en förundersökning om rånförsök och försök till mord. Katie Holmes hemliga drag — bakom Cruises rygg - Målklubben om Manchester-derbyt, Klopps utbrott och Real Madrids värvningar! Ambulans och polis beordrades till platsen, som hittade mannen med skador och förde honom till sjukhus. Nu har den anhållne åringen erkänt brott i förhör, skriver Expressen. Enligt anhöriga rör sig mannen i "rasistiska kretsar". mord lidingö