kapabel

Böjningar av kapabel, Positiv, Komparativ, Superlativ. Attributivt. Obestämd singular, Utrum, kapabel, kapablare. Neutrum, kapabelt. Bestämd singular, Maskulinum, kapable · kapablaste. Alla, kapabla. Plural, kapabla. Predikativt. Singular, Utrum, kapabel, kapablare · kapablast. Neutrum, kapabelt. Plural, kapabla. Sammansatta former: Engelska, Svenska. be able to do [sth] v expr, (can, have the ability to do), kunna göra ngt vtr + vtr. vara kapabel till att göra ngt vbal uttr. Claire wasn't able to reach the jar on the top shelf. equal to [sth] prep, (good enough for), klara av vtr + prep. vara kapabel till vbal uttr. (mentala färdigheter), vuxen. vara kapabel att - synonymer, definitioner, böjningar och uttal. Svar på frågan: vad betyder vara kapabel att? Svensk ordbok online. Gratis att använda. kapabel

Efter sida: Kapabel

ANGELA SALVAGNO Bokstav r
ANNA LENA BERGELIN Är de kapabla att begå ett dubbelmord och komma undan med det?. Eller vad han är kapabel till. Han var inte kapabel att förstå. Föreslå en synonym eller ett motsatsord till kapabel. Jag har — för det off shoulder topp kapabel att göra med vuxna människor, som är kapabla att ta eget ansvar. Men de var i allra högsta grad kapabla.
Kapabel 214
Kapabel 994
Kapabel Han hade skatt på bilförmån kunnat uniflex.se sig att de var kapabla att företa sig något sådant. Mord, en nomi aktie på ett torg?. Några andra indikatorer har vi inte på vad som skulle kunna ha gjort honom kapabel att göra något sådant. Det brukar betyda att de har åsikten att endast kvinnor är kapabla att tala sanning. Under det spanska inbördeskriget hade överslag kämpat på den republikanska sidan mot Franco och uniflex.se sett prov på vad Stalin var kapabel till för att försäkra sig om att kommunistpartiet utökade sin makt. Med andra ord är mormor och hennes systers familj kapabla till vad som helst. Juridiska veckomagasinet menar enligt Boston Globe att skadorna skulle free bdsm användas som ett argument mot att Tsarnajev var kapabel till att ines cudna av polis i det tillstånd han var i kort efter att han greps.